Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Prismagalaxen 1 - Silvertrådarna
Isbn: 978-91-7423-657-6
Förlag: Telegram Förlag
Kategori:
9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juni 2014

E-bok

Prismagalaxen 1 - Silvertrådarna

Prismagalaxen – Silvertrådarna tar oss med på ett rymdäventyr med fantasyinslag i en framtid där allt känns möjligt. Huvudpersonen är Nova, en vanlig tjej från jorden. Fast helt vanlig är hon inte …

För fyra år sedan försvann Novas pappa under mystiska omständigheter. Nova och hennes mamma Måne pratar aldrig om varför eller hur han försvann men Nova känner på sig att Måne vet mer än hon vill avslöja. Och så är det ju det där med silvertrådarna i den vänstra handen som räddar henne när hon är i fara.

Nova som är van vid det trygga livet på Jorden hade aldrig kunnat föreställa sig att lägret i Prismagalaxen skulle bli ett sådant äventyr. Tillsammans med sina nya vänner får hon lösa kluriga och farliga uppdrag bland främmande djur och växter. När Nova börjar känna sig förföljd och helt oväntat stöter på ledtrådar om sin pappa förstår hon att någon är ute efter silvertrådarna och att hennes liv står på spel. Vem kan hon egentligen lita på?


Intervju med Ingrid Remvall
http://www.skanskan.se/article/20150111/HASSLEHOLM/150119955/-/skriva-for-barn-det-viktigaste-


Sagt om Prismagalaxen – Silvertrådarna
”Ingrid Remvall debuterar med en framtidsvision, där hon blandar sf med fantasy … man märker att författaren har haft roligt, när hon skapat sina färgstarka miljöer och märkliga varelser.”
Svenska Dagbladet

”För ’Prismagalaxen – Silvertrådarna’ är helt enkelt en lättläst, lekfull och väldigt underhållande science fiction-roman för ungdomar. Super grönt, som Nova själv skulle ha uttryckt det.”
Hallandsposte

Missa inte att skicka in din teckning och bli publicerad i Ingrid Remvalls nästa e-bok. Välj ut vilken varelse eller karaktär du vill rita på www.ingridremvall.se



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone