Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Prismagalaxen 2 - Ökensafarin
Isbn: 978-91-7423-656-9
Förlag: Telegram Förlag
Kategori:
9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juni 2014

E-bok

Prismagalaxen 2 - Ökensafarin

Äntligen är det sommar och dags för ett nytt äventyrsläger i Prismagalaxen – en ökensafari på planeten Karech. Nova kan inte vänta tills hon får träffa sina vänner igen!

Men mystiska saker börjar hända och Nova förstår att hon har större utmaningar framför sig än den farliga planeten och de svåra uppdragen. När både hjälp och hot kommer från oväntat håll, avslöjas hemligheter som överstiger Novas vildaste fantasier.

Ökensafarin är precis så spännande som man vill att en fortsättning ska vara. För just när Nova hoppats på att få tillbaka sitt vanliga liv förstår hon att problemen bara börjat. Någon är fortfarande ute efter silvertrådarna …

Intervju med Ingrid Remvall
http://www.skanskan.se/article/20150111/HASSLEHOLM/150119955/-/skriva-for-barn-det-viktigaste- 

Sagt om Prismagalaxen – Ökensafarin
“Skaparglädje formligen lyser mot läsarna genom sidorna – det tar inte lång stund att upptäcka hur otroligt roligt författarinnan måste ha haft medan hon skrev den här boken. Den är fylld till brädden av fantastiska varelser, växter och underbar natur. Det är en härligt, sprakande berättelse som nästan till och med smakar av regnbågens alla färger.”
catahya.ne

Missa inte att skicka in din teckning och bli publicerad i Ingrid Remvalls nästa e-bok. Välj ut vilken varelse eller karaktär du vill rita på www.ingridremvall.set



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone