Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Puck får ett syskon
Isbn: 978-91-6389-473-2
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: november 2016

E-bok | 28 dygns lånetid

Puck får ett syskon

Mysigt och kul när charmiga Puck blir storasyskonMammas mage är mycket större än den brukar vara. Det är Pucks syskon som bor där inne. Puck tänker på allt kul de ska göra tillsammans. Och när bäbisen äntligen kommer är det nästan lika mysigt som Puck trodde. Fast svårare. Bäbisen kan ju inte leka! En bilderbok med värme och snits om att få ett syskon.

Puck tycker att bäbisen är bästa syskonet i världen. Bara lite liten. Det är tur att bäbisen har Puck som kan visa hur man gör saker. Puck och bäbisen badar, väljer kläder, byter blöja och myser tillsammans.
– Väx snabbt så att vi kan leka på riktigt snart, säger Puck.

Läs också: Puck går till frisören och Puck flyger flygplan.

”Författarens lågmälda humor /…/ I synnerhet i bildfantasierna kring vad det är för syskon som Puck kommer att få träffa: en sjöjungfru, en kock, en tomtenisse eller en /.../ Bilderna är roliga att läsa med sina detaljer och uttryck /…/ Illustrationerna kompletterar texten och många av textens känslor blir synliggjorda i bilderna. Bokens motiv är nästan en egen genre i litteraturen och Anna-Karin Garhamn visar att det tål att upprepas.”
Ulf Malmqvist, BTJ-häftetIllustratör: Anna-Karin GarhamnLogga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone