Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Hämndens spel
Isbn: 978-91-7697-910-5
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2017
Uppläsare: Gert Lundstedt

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Hämndens spel

Polisen slår till mot ett kafé i Göteborg. Kreshnik Gjinali, chef för kampen mot den organiserade brottsligheten, upptäcker att albanligan engagerat torpeder via en central i USA.
    Hans internationella kontakter bekräftar misstankarna. Det finns ambulerande mördare som reser runt i världen på uppdrag av kriminella organisationer.
    Spåren leder tillbaka till Kreshniks födelsestad Vlora i Albanien. De pekar mot att hans ärkefiende Shaqir Goçi ligger bakom utbildningen för yrkesmördare som finns någonstans i de albanska bergen.
    Kreshnik beger sig till Tirana för att leta efter fler bevis. Ju mer han får veta, desto mer känner han lukten av sin ärkefiende. Men mäktiga krafter vill stoppa jakten, som efterhand glider över till att bli ett hämndens spel.

Stefan Nilsson är född och uppvuxen i Fiskebäck i västra Göteborg, där hans släkt bott sedan Karl XII:s tid. Han är gift, har tre barn och arbetar som sportreporter på GT. Sedan 1991 är han engagerad i olika biståndsprojekt, och har varit på ett 30-tal resor till Albanien. Stefans debutroman I flyktens skugga kom ut på Hoi Förlag 2013.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone