Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En spellista för sömnlösa nätter
Isbn: 978-95-2333-184-6
Förlag: Förlaget M
Kategori:
Romaner Unga vuxna Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

En spellista för sömnlösa nätter

Déa Solins ungdomsroman börjar med en begravning. Det är 19-åriga Bels flickvän som har tagit livet av sig. Bel kommer raka vägen till begravningen från en obskyr festival. Hon är sen, smutsig och bakfull. Hennes liv har varit sådant sedan Natalie dog.

Mitt i sorgen träffar hon Audrey. Audrey som är vild, smart och underbar. Hon tar plats, och snart är hon det enda Bel kan tänka på. Bel och Audrey fördriver sin tid genom att köra runt i en bil om nätterna. Medan alla andra sover har de staden för sig själva. De gillar samma musik, en utmärkt ursäkt för att fortsätta ses, men snart har de lyssnat igenom alla låtar och tvingas erkänna vad de egentligen vill.

En spellista för sömnlösa nätter är en uppriktig skildring av att vara ung, bli kär, mista sin kärlek och så småningom hitta modet och kraften för att ta sig vidare. Déa Solin beskriver det förvirrade tillståndet strax innan vuxenlivet: det är febrigt, trevande, gränslöst och underbart. Känslan är drömsk och glamourös, som en amerikansk TV-serie.


"Stark debut för unga vuxna"
-SYDSVENSKAN



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone