Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Doktor Lukas
Isbn: 978-87-2612-648-8
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Doktor Lukas

'Bara ett par decimeter från hennes ansikte knyckte hans kuk innanför läkarbyxorna och det fanns något drömlikt över situationen, men ändå kändes allt så oerhört verkligt. Ultraverkligt. Deras normala roller var som bortblåsta. En mycket stor, osynlig gräns hade passerats och nu bara skedde allting av sig självt. Hon tänkte inte en tanke längre.'



Sofia är tillbaka på vårdcentralen, smärtan i magen vägrar att ge med sig. Men när hon sitter mitt emot doktor Lukas inser hon att värken är ett lågt pris att betala för att få betrakta hans sexiga armar och mjuka läppar. De kommer återigen fram till att Sofia är helt frisk, vad är då problemet? När deras blickar möts byts smärtan ut mot något varmt och brinnande i hela kroppen. Kan Lukas bota henne?

Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone