Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Leken med Mr. X - erotisk novell
Isbn: 978-87-2610-649-7
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Leken med Mr. X - erotisk novell

Ett meddelande plingade i min mobil. Jag hade inte tänkt titta på skärmen utan tog mest upp mobilen för att stänga av ljudet, så att det inte skulle störa samtalet. Men jag kunde förstås inte låta bli att titta på meddelandet:

'Ingen annan kvinna än du kan vara så våt och trång på samma gång. Min kropp saknar din så det gör ont. P.'

Det är just ett sådant meddelande man inte ska få på vägen till ett viktigt medarbetarsamtal. Hur ska man kunna argumentera för att man ska ha löneförhöjning när man inte kan annat än att le och fnissa som en liten skolflicka och samtidigt tänka på de våldsamma orgasmer man fått med sin tidigare chef som plötsligt tagit kontakt? Och är det inte osannolikt hur ett enskilt meddelande kan vända upp och ner på hela ens liv, där annars allt gått så bra?



Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmskaparen Erika Lust. Syftet med hennes projekt är att skildra människans natur och dess mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotisk komedi.

Olrik är författare till flera erotiska noveller, bland andra Leka doktor, Nymfen och faunerna, Den röda diamanten och Spansk sommar.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone