Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Planerad hämnd
Isbn: 978-87-1165-784-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Planerad hämnd

Ensam och utfattig kan Felicita inte säga nej till den nya tillvaro som hertiginnan av Monreuil erbjuder henne. Det är som om sagans drömmar går i uppfyllelse – i synnerhet när hon träffar den oemotståndlige markisen Alvaro de Oliveira Vasconles.

Hur skulle Felicita kunna ana att hon skulle bli utnyttjad som ett hämnande svärd riktat mot en av Portugals äldsta familjer?

Felicita och markisen måste övervinna oväntade svårigheter innan kärleken visade sig vara starkare än någonting annet i hela världen ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone