Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sitt hjärtas fånge
Isbn: 978-87-1165-832-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Sitt hjärtas fånge

När Sorildas förmyndare, hertigen av Nuneaton, plötsligt och oväntat gifter sig med en mycket yngre kvinna förvandlas Sorildas lugna liv till en mardröm. Den nya hertiginnan tvingar henne att bära fula kläder, hindrar henne från att delta i umgängeslivet och gör henne bokstavligen till en fånge på slottet. En natt ser Sorilda något märkligt från sitt sovrumsfönster – något som kommer att göra henne till en annan sorts fånge – en fånge för kärleken.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone