Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lida i en värld av stillhet
Isbn: 978-91-7569-816-8
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: augusti 2015

E-bok

Lida i en värld av stillhet

Jorden som vi en gång kände till existerar inte längre. Den ödelades när dess rotation runt sin egen axel hade börjat sakta ner. Apokalypsen var en verklighet. När allting stannade upp för en kort kosmisk paus trotsade mänsklig överlevnadsinstinkt naturkrafterna och människan reste än en gång upp sitt segel mot okända marker.

Lida vandrar ensam i den nya världen. En värld av tomhet. Men Lida ser något mer än ruinerna som de våldsamma naturkrafterna har åstadkommit. Hon ser berättelser som hennes förfäder har lämnat efter sig. Det enda som finns kvar av tiden från förr är ord. Dessa ord är Lidas guide genom livet.

Lida i en värld av stillhet är en novellsamling där berättelserna som Lida läser utgör de olika novellerna i boken. Samtidigt följer vi jordens förvandling till en öde planet genom Lidas egen berättelse och resa.

Hanan Sabah Ryberg är född 1988 och är bosatt i Malmö sedan 2004. Hon är en av författarna bakom Att slukas av mörker och har även medverkat med noveller till Kapitel1:s antologier: Vildsint Gryning och Vildsint Skymningslandet. När hon inte skriver skönlitterära texter ägnas skrivandet åt hennes andra passion: kriminologin. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone