Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Kejsarens grav
Isbn: 978-91-2715-461-2
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2018
Uppläsare: Katarina Cohen
Length: 4 timmar 8 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Kejsarens grav

Det har redan blivit vinter, men Sebbe kan inte skaka av sig minnena från sommaren på pensionat Solöga. Han har blivit rädd för mörkret, och dessutom oroar han sig för sin mamma som inte får några skådespelarjobb. Samtidigt är Sebbe glad att få umgås med Max och Manda igen. Manda har fått en roll i kommande års julkalender som spelas in på Östasiatiska museet på Skeppsholmen i Stockholm. Under museet fnns ett bergrum där en ny utställning håller på att byggas upp. Men hur kommer det sig att en av de tunga statyerna plötsligt står vänd åt andra hållet? Och vem, eller vad, är det som attackerar museiarbetarna? Snart är vännerna indragna i ett nytt mysterium där hårresande sammanträffanden avlöser varandra. En kittlande kombination av isande skräck och smart humor.

Kejsarens grav är den andra delen i trilogin Häxknuten. Missa inte den första delen: Vålnadens röst.

Om Vålnadens röst:

»Sällsynt skickligt berättad, med humor och intelligens och flera överraskande vändningar. Och riktigt, riktigt läskig!« Lotta Olsson, DN

Johan Rundberg är författare med flertalet bilderböcker och kapitelböcker bakom sig. Kärlekspizzan, den första delen om Movits Lind, nominerades till Barnens romanpris. Den tredje och sista delen i serien Häxknuten utkommer hösten 2018.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone