Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Sveriges Regenter - från Gustav Vasa till kronprinsessan Victoria
Isbn: 978-91-7553-133-5
Förlag: Förlaget Orda
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: juni 2018

E-bok | 28 dygns lånetid

Sveriges Regenter - från Gustav Vasa till kronprinsessan Victoria

Sveriges utveckling är liktydig med dess regenters. Hur var de då, dessa monarkersom regerade landet? Den här boken har ambitionen att krypa under hudenpå de kungar och drottningar som styrt Sverige sedan Gustav Vasas dagar. Detvisar sig att de i de flesta fall var som vanligt folk: skröpliga till både kropp ochsjäl. Många levde ett lättjefullt liv. Läs om Gustav Vasas efterträdare på tronenfram till kronprinsessan Victoria.
Sveriges Regenter innehåller korta biografier över Sveriges kungar och drottningar, från Gustav Vasa till Carl XVI Gustaf. Boken är lättläst och den handlar mer om hur kungligheterna var som personer än om deras roll i historien, även om den naturligtvis också finns med.

Peter Gissy har skrivit en rad böcker i olika genrer. Bland historiska romaner märks »Det största av alla äventyr« samt »Med döden ombord«.
Röster om Peter Gissys tidigare böcker»Gissy snärjer snart läsaren och får smått smygande spänningen att stiga. Närmastöverrumplad upptäcker man att tiden rusat iväg.« Helsingborgs Dagblad»Gissy är smart, annorlunda.Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone