Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Så sjukt kär - guldboken
Isbn: 978-91-7825-289-3
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: augusti 2019

E-bok

Så sjukt kär - guldboken

Guldversionen av boken om Måns, som är kär i Emma. Nej, det var fel! Måns är helt sjukt kär i Emma. Det känns i hela kroppen, och han vet inte vad han ska göra. 

Detta är första boken om Måns och Emma, två ungdomar på väg in i puberteten, och om livet i skolan, vänskap och spirande kärlek. Just denna utgåva är genomillustrerad i fyrfärg. 

Mårten Melin kan på ett trovärdigt sätt skildra den allra första förälskelsen, och böckerna om Måns och Emma finns snart på alla skolbibliotek. Första delen i serien, Så sjukt kär, är dessutom översatt till flera språk. Nu kommer en guldutgåva av boken, kompletterad med färgillustrationer. 

Så här säger författaren Mårten Melin om boken: ”Mycket har hänt sedan boken kom ut första gången. Inte många ungdomar hyr film så som Emma gör i slutet av berättelsen. Och färre och färre telefoner sitter fast med en sladd i väggen! Vi funderade på att modernisera texten och bilderna, men bestämde oss för att låta bli. Kanske kan det leda till en rolig diskussion om vad som faktiskt har hänt på de här tio åren. (Fast jag får erkänna att hemma hos oss både hyr vi DVD-filmer och har sladdtelefon!) 

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone