Jump to content
Cover for Livgivaren
Isbn: 978-87-2694-164-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books Young adults
Accessible since: August 2021

E-book

Livgivaren

Jordens befolkning hade under århundraden misslyckats med att bekämpa svält, fattigdom och svåra sjukdomar. Krig och elände var vardag och miljöförstöringarna ledde till slut till allvarliga konsekvenser för planeten. Världen som vi en gång kände led mot sin undergång. Ur askan reste sig nationen Patriam med rådet som styrde med planetens och människans bästa i åtanke.

Ava har just slutfört sin grundutbildning. Hon är utvald att arbeta på Nöjesdepartementet som distraherar folket från felaktiga tankar. Dessutom är hon vald till att föda barn. Hennes hela liv är planerat och bestämt in i minsta detalj. Ava har accepterat sitt öde. Hon vet att Patriam bara vill hennes bästa. Men det är inte alla som är nöjda och under ytan bubblar ett livsfarligt missnöje som kan komma att riskera allas framtid ...

Elisabeth Tylstedt är en svensk författare från Stockholm. Hon är utbildad civilekonom, förändringsledare och affärscoach. Hon har främst arbetat med ledarskap och förändringsledning. Livgivaren är hennes andra skönlitterära bok.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone