Jump to content
Cover for Midsommarnatten
Isbn: 978-87-2691-524-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: September 2021

E-book

Midsommarnatten

Som ensamstående kvinna över fyrtio är man inte längre önskvärd. Särskilt inte när man är polis till yrket. Så mycket vet Iris. Hon blir inte längre inbjuden till vännernas middagar och båda föräldrarna är sedan länge borta. Vad har hon kvar? När ett brev meddelar att morbror Felix fru har gått bort, bestämmer sig Iris för att återvända till gården där hon spenderat en stor del av sin barndom. Där visar det sig att Felix har en överraskning åt henne. Ute i Holma skärgård finns en liten stuga som knappt någon känner till. Nu är den hennes.

Fastän besöket hos Felix blir något som Iris sent ska glömma så dröjer det innan hon återvänder till sin stuga. Men när hon väl tar sig dit sätts saker och ting i rullning som hon aldrig kunnat förutspå. Här ligger nämligen hemligheter begravda – hemligheter som rör hennes egen släkt...

Sonia Strömberg föddes 1929 och växte upp i det lilla sågverkssamhället Rundvik i Västerbotten. Genom att läsa kvällskurser skaffade hon sig tidigt en utbildning och flyttade sedan till Mölndal där hon arbetade som gymnasielärare under många år. När en hörselnedsättning tvingade henne att pensionera sig i förtid, bestämde hon sig för att skriva romaner. Det blev hela 19 böcker fram till hennes bortgång 2017.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone