Jump to content
Cover for Abbe och Denice
Isbn: 978-87-2697-096-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books Young adults Romance
Accessible since: September 2021

E-book

Abbe och Denice

Det fanns ingenting som jag och Abbe inte skulle klara. Det fanns inget som kunde slita isär oss. Inte på riktigt. Vi var starkare än så. När vi stod där på mitt rum och höll om varandra hade jag aldrig kunnat föreställa mig hur det skulle sluta. Ingenting skulle någonsin bli sig likt igen.

När Abbe åker till Spanien i fyra veckor under sommarlovet vet Denice att det kommer bli svårt att klara sig utan honom. De har varit bästa vänner så länge hon kan minnas men någonstans på vägen verkar det som att känslorna av vänskap förvandlats till något mer. Abbe har också märkt av förändringen. Inom honom brinner svartsjukan när han tänker på Denice och Hampus tillsammans. Men hur ska han hantera sina känslor? Hur kan något som känns så fel samtidigt kännas så rätt? Och hur kan en kyss förvandla allt till en mardröm?


Michaela Andersson började skriva noveller redan som barn och slukade allt från fantasy till hästböcker. Idag skriver Michaela sådant hon önskar fanns i sin egen bokhylla, oftast med fokus på kärlek och relationer. 2020 medverkade hon i antologin Kärlekens patos efter vinst i en novelltävling. När hon inte skriver studerar hon, senast var det kreativt skrivande.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone