Jump to content
Cover for Sex på restaurangen : Tre gånger sex på spa
Isbn: 978-84-1251-052-2
Publisher: Amora Editorial
Category:
Short stories Erotic
Accessible since: February 2022
Narrator: Helene Wahlström
Length: 35 minutes

Audiobook

Sex på restaurangen : Tre gånger sex på spa

Den erotiska novellserien Sexäventyr vid Medelhavet handlar om en kvinnas möten med Nicolas i en stad vid Medelhavet. I Sex på restaurang bjuder han henne till sin restaurang och de har passionerad sex i köket.

"Så ställer han sig vid dörren som leder till köket. Visar mig in, och när jag går genom den smala öppningen låter han handen följa det tunna klänningsbandet i min midja, och han rycker tag i ena änden så rosetten går upp. Jag får snabbt fatt i den och ställer undan mitt vinglas på rostfri bänk mitt i köket. Knyter ihop ordentligt och rättar till klänningen.

- Du klär i rött, säger han och låter blicken följa min kropp nerifrån och upp, som att han smeker mina former med sina bruna ögon. Det får mig att rysa och vingla till på klackarna, och jag tar tag i bänken med händerna bakom ryggen. Jag hör Nicolas andetag, flämtande och jag tänker att nu kommer han, nu tar han mig på bänken och jag undrar hur många kvinnor han gjort det med förut. Vem i raden är jag?"

I Tre gånger sex på spa tar Nicolas henne till ett spa och de har ångande het sex i bastun, i jacuzzin och i poolen.

"- Stäng dörren, hör jag inifrån, och det är Nicolas röst. Jag stänger, och när ångan lägger sig ser jag honom halvt tillbakalutad på en brits, endast iklädd sina rosa, korta badshorts. De andra britsarna är tomma. Vi är ensamma. Jag slår mig ner på britsen mitt emot och lägger mig på rygg. Värmen omsluter min kropp och mitt underliv pulserar, poolens vatten lyckades inte svalka det. Jag sträcker armarna över huvudet och blundar, njuter av den lustfyllda känslan. Värmen och ångan gör att jag förlorar mig i tid och rum. Så känner jag en hand på min mage. Lätta rörelser, och sedan tre fingertoppar som smeker sin väg uppåt. De följer bröstens rundningar. Plockar fram det ena, klämmer om det och kniper till om tutten. Den står rakt upp, och fingrarna börjar långsamt massera.

De två sexäventyren är fortsättningen på en lång rad hemliga, passionerade möten i bilen, på stranden, i ett spa, i restaurangkök och på hotellrum som alla leder till pulserande orgasmer för kvinnan, novellens jag."

En kvinna som kan vara vem som helst, kanske du själv i ett parallellt liv?
   
Den femte och sjätte sexnovellen av svenska pseudonymen Leona Rose är sensuellt inläst av Helene Wahlström.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone