Jump to content
Cover for Den som griper till våld
Isbn: 978-91-8975-624-3
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2022
Narrator: Håkan Julander
Length: 10 hours 2 minutes

Audiobook

Den som griper till våld

Stina rycker till och hjärtat börjar bulta när hon hör ljud i snön av någon som närmar sig skjulet. Instinktivt vänder hon sig om, men ser ingen. Hon lyssnar. Stegen har tystnat, det enda hon hör är ett tungt flåsande. Hon trevar efter mobilen. Jävlar... kvar i bilen. Varför åkte jag hit ensam och obeväpnad?

"Den som griper till våld" är den andra boken i serien om Vemdalsmorden. Henning och Kaj plågas av att fallet med styckmorden inte lösts. Henning återupplever i sina mardrömmar skräcken då han höll på att bli styckmörderskans tredje offer. Skrivlusten har försvunnit och han har isolerat sig mer och mer. Hans barndomsvän Kaj, numera pensionerad polis, har grottat ner sig i tankar om varför han inte lyckades lösa fallet.

När det omstridda kommunalrådet Gustaf Marklund presenterar planer på ytterligare en exploatering av skidområdet splittrar det byborna och leder till mord. Kajs efterträdare Stina blir utredningsansvarig och Kaj och Henning blir på olika sätt involverade i en rad spännande händelser som får ett oväntat slut.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone