Jump to content
Cover for Sammanfattning av miljonsäljaren Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning: om kommunikation människor emellan. Uppdaterad version för den digitala åldern.
Isbn: 978-91-8951-068-5
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: January 2023
Narrator: Rolf Jansson
Length: 38 minutes

Audiobook

Sammanfattning av miljonsäljaren Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning: om kommunikation människor emellan. Uppdaterad version för den digitala åldern.

Detta är en oberoende och inofficiell ljudbokssammanfattning av den miljonsäljande boken Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning: om kommunikation människor emellan - Uppdaterad version för den digitala åldern - av författaren Dale Carnegie & Associates.

Ingår i serien: Bästsäljande facklitteratur i kortformat

Den engelska originaltiteln är How to Win Friends and Influence People.

Boken har sålt över 30 miljoner exemplar.

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela boken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning i ljudboksform. Du kan ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Det är viktigt att nämna att författaren till denna sammanfattande ljudbok, Rolf Jansson, inte har någon som helst anknytning till Dale Carnegie, författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta den utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.
Rolf Jansson har på ett briljant sätt sammanställt en

SAMMANFATTNING som:
- förenklar författarens poänger.
- lägger fram flera viktiga idéer som du kunde ha missat från originalboken.
- är tids- och pengaeffektiv, samtidigt som den är värdefull.

INNEHÅLL

Uppdaterad version av Dale Carnegies tidlösa bästsäljare Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning -- en klassiker som har förbättrat och förändrat miljontals personliga och professionella liv.

Den här nya upplagan av Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning – den mest effektfulla självhjälpsboken som dykt upp under det senaste århundradet – introducerar uppdaterat innehåll för  dagens läsare och förblir den ”finaste” boken i sitt slag. Detta är en av de mest kända motiverande böckerna i historien. Dale Carnegies stenhårda, erfarenhetsbeprövade råd har förblivit relevanta i generationer eftersom han tar upp tidlösa frågor om konsten att komma överens med människor. Hur man vinner vänner och påverkar människor lär dig:

- Hur du kommunicerar med diplomati och takt

- Hur man får människor att tycka om dig

- Hur du ökar din förmåga att få saker gjorda

- Hur du blir en mer effektiv ledare

- Hur du framgångsrikt navigerar i nästan alla social situation

- Och så mycket mer

Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning är en historisk bästsäljare av en enkel anledning: Den förmedlar avgörande livsvisdom genom engagerat berättande och tillgängligt språk och har hjälpt miljontals läsare att bli den de vill vara.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone